Video Marketing

Het belang om als bedrijf online gevonden te worden?

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via Google en YouTube naar producten en diensten. Deze zoekopdrachten bevatten vaak een lokaal karakter. Google weet dat als men als zoekopdracht schilder Amsterdam in de zoekmachine tikt, dat het dan geen zin heeft om schilders uit de regio Eindhoven te tonen. Google toont dan ook alleen schilders uit de regio Amsterdam, per slot van rekening is dat ook wat mensen zoeken.

De kracht van Video Marketing.

Als bedrijf is het daarom belangrijk om lokaal online gevonden te worden. U wilt als bedrijf toch ook die potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Door onze video marketing commercials bieden wij u de mogelijkheid om op te vallen bij potentiële klanten die lokaal op zoek zijn naar uw product of dienst.

Wat kan onze video marketing voor uw bedrijf betekenen?

U wilt als bedrijf graag in de (lokale) zoekresultaten van Google en Youtube opvallen als iemand op zoek is naar uw product/dienst in combinatie met uw verzorgingsgebied.

Video Marketing – Exclusieve deal.

Kiest u voor online video adverteren? Dan profiteert u van exclusiviteit. Wij helpen slechts één bedrijf per zoekwoord binnen een branche en gemeente, waardoor u zeker weet dat u altijd goed gevonden blijft worden en de concurrentie een stap voor blijft. Bovendien hanteren we scherpe tarieven, op basis van de grootte van de gemeente waarbinnen u actief bent:

  1. < 50.000 inwoners: € 69,- per jaar ex. BTW
  2. < 100.000 inwoners: € 79,- per jaar ex. BTW
  3. > 100.000 inwoners: € 99,- per jaar ex. BTW

Video marketing – No cure – No pay.

Wij vertrouwen op onze vakkundigheid en zijn overtuigd van onze werkwijze. Wij geven u daarom een 100% garantie. U betaalt pas als de video commercial op de 1e pagina in Google of Youtube  staat op het gekozen zoekwoord! U betaalt pas bij resultaat en loopt dus geen enkel risico.

Benieuwd naar onze aantoonbare resultaten? Wij vertellen u er graag meer over, net als over de specifieke mogelijkheden binnen uw branche en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten

"Al meer dan 3 jaar zorgt Debrekel voor uitstekende online resultaten. Marc Vogels - directeur Vogelsimportexport BV"

"Op de zoekterm Bouwbedrijf Arnhem op de 1ste pagina in Google. Stegeman Bouwbedrijf."

© 2024 De Brekel

De Brekel

Prinses Marijkestraat 105
5571 GM Bergeijk

Tel: 06-55714502
Email: info@debrekel.nl
KVK: 62271954
BTW: NL147857570B01

Zoekmachine marketing

Meer bezoekers met zoekmachine marketing Met zoekmachine marketing plaatst u uw webwinkel op zichtlocatie op het internet. U wilt met…

Lees verder...